Takım Halinde Hazırlanan Örgü Modelleri

Merhaba hanımlar sizler için hazırlamış olduğumuz birbirinden güzel bebek örgü modellerini sizlere sunuyoruz. El emeğinin yoğun olarak kullanıldığı bebek örgü modelleri hamile annelere ve yeni doğum yapan annelere hediyelik edilebilir. Sizler de bu güzel hediyeleri kendi el emeğinizle hazırlayabilir ve en güzel hediyeleri sizler hazırlayabilirsiniz. 40 uçurtma partilerinin vazgeçilmezi olan örgü modellerinde set halinde hazırlananlar en çok tercih edilenler oluyor. Sizler de bu modelleri en güzel iplikleri seçerek farklı renk tasarımıyla hazırlayabilirsiniz. Rengarenk model seven hanımlara birçok renk kullanarak yapabilirken tek renk sade model seven hanımlara ise sade modeller öneriyoruz. Sizler hazırlayacağınız örgü modellerine dilerseniz çiçek ve ponpon detayları ekleyerek de farklılık katabilirsiniz. Hadi birlikte bu güzel örgü modellerine detaylı şekilde göz atalım.

Set Halinde Kolay Örgü Modelleri

Görselde yer alan tek renk hazırlanmış olan ponpon detayları ile süslenmiş olan örgü modeli sade ve şık model seven annelere hitap etmeye devam ediyor. Sizler de bu modelleri yaparak hem kız hem de erkek bebekleriniz için tercih edebilirsiniz.

Kapüşon detaylı süslenmiş olan sade ve şık model en kullanışlı modeller arasında yer almaktadır.

Simli iplik kullanılarak hazırlanmış olan süveter örgü modeli tek renk tercih edilmiştir.

İki renk hazırlanmış olan örgü modeli erkek bebekler için yapılmıştır.

Bu modeli gören hanımlar yapmak için can atıyor. Sizler de kolay yapılan bu modeli kısa sürede kolaylıkla bitirebilirsiniz.

En Güzel ve Basit Örgü Modelleri